Unibrace körömszabályozás

2021.04.06

Az UniBrace egy innovatív podológiai eszköz, mely műtét nélkül segíti a körömbenövés, csőköröm elleni küzdelmet. Speciálisan kifejlesztett dróthajlító eszközzel készítjük el a megfelelő alakú és méretű drótot, mely többféle módon is felhelyezhető. 

Felhelyezése fájdalommentes, viselése semmilyen kellemetlenséggel nem jár. A drót a fogászatban használatos orvosi fémből készül. Rögzítése szintén a fogászatban használt Bond és kompozit anyagokkal történik, UV fény hatására kötnek. 

A körömlemez előkészítésére minden esetben szükség van, ezt az erre kifejlesztett szérum használatával érjük el.

A műtéten kívüli kezelési módok közé tartozik.

Az egyénre szabott/ egyedi körömszabályozók (UniBrace) gyengéd kezelési alternatívát kínálnak a köröm-deformitások kezelésében. Ezek az eszközök a köröm természetes, egészséges növekedését állítják vissza. Ezzel a kezelési módszerrel a műtéti beavatkozások esetlegesen el is kerülhetők, illetve a körömszél kimetszés utókezelésében is jelentős szerepet játszhatnak a körömszabályozók.

A legtöbb esetben fájdalommentesen, gyorsan és hosszú távon megszüntetik a benőtt köröm által okozott kellemetlenségeket.

Egy UniBrace felhelyezése csak kb fél órát vesz igénybe és alig észrevehető a viselete.

A benőtt körmök UniBrace val történő kezelése nemcsak gyengédebb, de jóval sikeresebb megoldás is. A UniBrace kezelés innovatív megoldás a benőtt körmök kezelésében. Szinte mindenkinél alkalmazható - a kisgyermekektől kezdve a cukorbetegeken át a nikkel allergiásokig.